Roels Osteopaten
 

Visie

U bent hier: Visie

Unieke aanpak

Frank en Thomas combineren in hun behandelingen verschillende elementen: jonge dynamiek met ervaring, nieuwe inzichten en recente ontwikkelingen met eerder traditionele principes, meerdere concepten en een grote waaier aan technieken. Steeds zoeken we naar de best mogelijke combinatie(s). Dit laat ons toe een zeer persoonlijke behandeling aan te bieden voor uw specifieke klacht(en).

Wetenschappelijke benadering

Wij vinden het zeer belangrijk om de klassieke concepten en technieken van de osteopathie en acupunctuur intensief wetenschappelijk te benaderen en te onderzoeken. Hieruit ontstaat een stevige basis om de vele positieve reacties van onze patiënten beter te begrijpen en te verklaren. Bovenal is het onze bedoeling om op deze manier een goede communicatie en samenwerking met alle disciplines uit de klassieke geneeskunde mogelijk te maken.

Zelf ondersteunen we dit wetenschappelijk onderzoek ten volle. Thomas als assistent aan de faculteit geneeskunde van de UCL en de ULB. Frank als directeur en docent van de SKOM, een opleiding osteopathie in Duitsland.

Shanghai University of TCM

Onze acupunctuuropleiding aan de ESC of TCM in Brussel en Genève hebben wij gecombineerd met verschillende stages in China. Deze praktijkmodules werden verricht in ziekenhuizen verbonden aan de Shanghai University of TCM. Aan deze universiteit hebben we onze theoretische en praktische eindexamens afgelegd en succesvol geslaagd. Deze universiteit doet sedert vele jaren aan wetenschappelijk onderzoek en is één van de weinige Chinese universiteiten die beschikt over een international education college.

Toon achtergrond volledig
 

Osteo + Acu

Meer info osteo+acu