Roels Osteopaten
 

Thomas

U bent hier: Over ons › Thomas

Studies

Thomas startte na zijn middelbare studies de opleiding Osteopathie aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Deze Franstalige universiteit te Brussel is nog steeds de enige in België waar een universitaire opleiding Osteopathie (6 jaar) wordt aangeboden.

Stage en werkervaring

In juni 2010 studeerde Thomas af als laureaat met grote onderscheiding en behaalde zo zijn Master in de Osteopathie. Na verschillende stages en werkplaatsen in België, Frankrijk en Duitsland, startte hij zijn eigen praktijk te Oostende. Deze praktijk bracht hij al snel over naar Nieuwpoort-bad, waar hij samen werkt met zijn vader - Frank.

Assistent anatomie

Na zijn studies werd hem gevraagd praktijklessen voor de osteopathie- en kinesitherapie-opleidingen te onderrichten aan de ULB, wat hem ook toeliet zich verder te ontwikkelen als osteopaat. Door zijn grote interesse in de anatomie geeft Thomas momenteel deeltijds les als assistent Anatomie aan de opleiding geneeskunde van de UCL (Université Catholique de Louvain). Op die manier houdt hij zijn theoretische kennis up-to-date, wat hem toelaat de klachten van zijn patiënten nog beter te begrijpen. UCL ULB

Toon achtergrond volledig
 

Osteo + Acu

Meer info osteo+acu