Roels Osteopaten
 

Frank

U bent hier: Over ons › Frank

Opleiding en ervaring

Na zijn studie kinesitherapie volgde Frank een opleiding osteopathie aan het Franse instituut I.W.G.S. Na het voorstellen van zijn eindwerk in verband met de osteopatische behandeling van lage rugklachten, verkreeg Frank zijn D.O.(Diploma in de osteopathie) van de Belgische Vereniging voor Osteopathie (BV0). Sinds 1988 is Frank actief als zelfstandig osteopaat. In hetzelfde jaar begon Frank zijn loopbaan als docent in de osteopathie.

SKOM, opleiding osteopathie

Na een aantal jaren lesgeven -eerst in België en Nederland, daarna in Duitsland- richtte Frank in 1994 samen met drie collega- osteopaten in Duitsland een private opleiding in de osteopathie op, de "SKOM" (Privatschule für klassische osteopatische Medizin). Hier wordt een vijfjarige deeltijdse opleiding in de osteopathie aangeboden. In 1998 werd in Zwitserland een gelijkaardige opleiding opgestart. Inmiddels is Frank directeur van de SKOM geworden. SKOM

Gastdocent

In verschillende landen (België, Duitsland, Zwitserland, Finland, Italië, Nederland, Turkije en de VS) werd hij als gastdocent uitgenodigd. Hij sprak meermaals op congressen en gaf verschillende post-graduate cursussen.

Toon achtergrond volledig
 

Osteo + Acu

Meer info osteo+acu