Roels Osteopaten
 

Osteopathie en acupunctuur Nieuwpoort

Adres en contactgegevens osteopaat Nieuwpoort

Thomas Roels
Elisalaan 19 Bus W2A
8620 Nieuwpoort-Bad

Gsm: 0479 900 594
E-mail: thomas@osteoroels.be

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden osteopathie Nieuwpoort

Met de auto

Vanuit Oostende/Nieuwpoort Stad

De kustweg volgen vanuit Nieuwpoort-Stad richting Nieuwpoort-Bad (Albert I Laan) tot op de eerste rotonde. Neem hier de derde afslag en rij terug richting Nieuwpoort-Stad. Sla na 150 meter de eerste straat rechtsaf (Rik Woutersweg). Na 80 meter gaat u rechts de Parnassiaweg in. Op het einde van de Parnassiaweg bevindt zich de Elisalaan. Meestal vindt u een parkeerplaats in de Parnassiaweg (ca. 100 meter van de praktijkingang).

Vanaf Oostduinkerke (via de kustweg)

De kustweg volgen tot in Nieuwpoort-Bad. De praktijk bevindt zich aan het begin van de Elisalaan (net voor de rotonde) op de linkerkant. In de Elisalaan zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Indien u daar niet kunt parkeren vindt u meestal een plaats in de Parnassiaweg (ca. 100 meter van de praktijk-ingang). De Parnassiaweg is de straat aan de rechterkant t.h.v. de tramhalte "Nieuwpoort-Bad".

Vanaf Diksmuide of de E40, afrit 3, Nieuwpoort

Richting Nieuwpoort-Bad volgen tot aan de vierde verkeerslichten, waar de Kinderlaan en de Elisalaan elkaar kruisen. Daar rechts afdraaien en zo de Elisalaan inrijden. De praktijk bevindt zich aan het begin van de Elisalaan (net voor de rotonde) op de linkerkant. In de Elisalaan zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Indien u zich daar niet kunt parkeren vindt u meestal een plaats in de Parnassiaweg (ca. 100 meter van de praktijkingang). De Parnassiaweg is de straat aan de rechterkant thv de tramhalte "Nieuwpoort-Bad".

Openbaar vervoer

De kusttram heeft zijn halte "Nieuwpoort-Bad" op zo'n 20 meter van onze praktijk. Voor een juiste uurregeling verwijzen we graag naar www.delijn.be/dekusttram/.

Toon achtergrond volledig
 

Osteo + Acu

Meer info osteo+acu